Történetünk

Az „Aim To Please” Személyzeti Tanácsadó Iroda a személyzeti tanácsadás magyarországi piacán 1998 óta működik eredményesen. Cégünk szakmai sikernek tekinti, hogy az eltelt időszakban neve ismertté, népszerűvé vált, mind a megbízók, mind pedig az álláskeresők körében.

Irodánk a kezdetektől foglalkozik munkaerő közvetítéssel, valamint munkaerő kölcsönzéssel. Elsődlegesen az irodai munkaerő toborzás útján történő kiválasztása helyeztük a hangsúlyt, de komoly eredményeket értünk el sales területen dolgozó, az értékesítési területet járó munkatársak kiválasztásában is. A munkaerő kölcsönzés területén is elsősorban a szellemi, felsőfokú végzettséggel, idegen nyelvtudással rendelkező munkatársak kölcsönzésében szereztünk tapasztalatot.

Fontos számunkra, hogy ne csak céges ügyfeleink legyenek elégedettek munkánkkal. Mindent megteszünk, hogy segítsünk a hozzánk bizalommal forduló álláskeresőknek. Azoknak, akiknek nem tudunk felkínálni elképzelésüknek megfelelő pozíciót, tudjuk ajánlani karrier tanácsadás szolgáltatásunkat.

Scroll to Top